Mag het voor u ook ietsje meer zijn? Dan kan u terecht bij DTA Deluxe…

Onder de naam ‘DTA Deluxe’ organiseren wij kinderfeesten voorzien van kinderanimatie met een plus. Of het nu gaat om een leuk verjaardagsfeest, een hip communiefeest of een heuse Sweet 16/18, wij nemen de organisatie uit uw handen. Het enige wat u hoeft te doen, is het thema te kiezen. James Bond, Disney, True Blood, Monster High of Superhelden, alles kan.

Wij maken je mooiste dromen waar…

DreamTeam-Animaties gaat voor kinderanimatie met unieke & creatieve concepten, snelle en vlotte communicatie, persoonlijke aanpak en een ongeziene prijs/kwaliteitsverhouding.


Wanneer uw aanvraag binnen komt, beginnen we met een grootse brainstorm. Kinderanimatie kan gaan van thema draken tot golf, Halloween of de nieuwste TV-serie, we draaien er ons hand niet voor om. Naast onze eigen ideeën kunnen we ook rekenen op de steun van onze creatieve cel, mensen die in het onderwijs staan of met jongeren samen werken en veel ervaring hebben met kinderanimatie, zij weten dus wat er leeft. U krijgt dus sowieso een uniek en trendy voorstel.

Zodra het eerste ontwerp vorm krijgt, koppelen we dit naar u terug. Met uw feedback gaan we weer aan de slag tot we uiteindelijk een gefinaliseerde offerte kunnen voorleggen. Wanneer die wordt goedgekeurd beginnen we aan de uitwerking van uw project. De dag zelf voorzien we niet alleen gekwalificeerde artiesten en gediplomeerde freelancers en jobstudenten, maar ook coördinatie door ons eigen team. Op die manier kunnen we met onze kinderanimatie tientallen kinderen gelukkig maken. En u en/of uw klant, uiteraard.