Attracties

Zweefbalspel opblaasstructuren, Attracties
Door de constante lucht uit de kegels blijven de ballen op de wind zweven. Het is de bedoeling om de bal van de ene kegel naar de andere kegel over te brengen, om deze vervolgens aan het eind in de bak te blazen. Je kan dit spel met twee teams tegelijk spelen; wie heeft uiteindelijk de meeste ballen in de mand? Of wie is het snelst met één bal van de ene kant naar de andere kant transporteren?
Huurprijs vanaf € 61.00 per dag
>> Bekijk details
Blaasvoetbalspel Attracties
Scoor in het deol van de tegenstander door gebruik te maken van de kegels. Het blaasbal is voor zowel kinderen als volwassenen een populair en vooral gezellig spel!
Huurprijs vanaf € 75.00 per dag
>> Bekijk details
Limbodansen Attracties
Dit Limbo Dansspel is een superleuke aanvulling voor bijvoorbeeld een buurt- of familiefeest. Limbodansen wordt geheel compleet geleverd incl. blower, stokken en transportzak, dus het is direct klaar voor gebruik!
Huurprijs vanaf € 85.00 per dag
>> Bekijk details
Kids Rodeo Attracties
Deze Rodeostier is een leuke variant op de mechanische rodeostier, want deze is namelijk geheel opblaasbaar! Hij is super makkelijk en snel door slechts één persoon op te zetten. Door middel van de vier touwen aan de zijkanten wordt de stier in beweging gebracht en wordt het een grote uitdaging om er op te blijven zitten!
Huurprijs vanaf € 150.00 per dag
>> Bekijk details
Gladiatorenkussen Attracties
Neem je ‘wapen’ ter hand en trek ten strijde! Kan jij langer blijven staan dan je tegenstander? Probeer uw tegenstander van de blok te stoten door middel van de stootkussens.
Huurprijs vanaf € 175.00 per dag
>> Bekijk details
Bungeerun Attracties
Het Bungeerun spel is alleen te spelen, of met tegenstander. Probeer, terwijl je met een gordel aan het elastiek zit, zo ver mogelijk op de baan te komen, verder dan de tegenstander! Dit spel is niet alleen leuk voor de jeugd, ook de volwassenen onder ons kunnen zich met dit spel uitstekend vermaken. Een hilarische attractie!
Huurprijs vanaf € 175.00 per dag
>> Bekijk details
Bungeebasket Attracties
De opdracht is eenvoudig: dunk de bal. Maar de elastiek waar je tegenstander ook aan vasthaakt maakt het meteen stuk moeilijker!
Huurprijs vanaf € 220.00 per dag
>> Bekijk details
Rock 'n' Roll Attracties
De uitdaging is eenvoudig: blijven staan! Niet eenvoudig op het onvoorspelbare wiebel gedeelte natuurlijk. Wie overwint en blijft als laatste rechtstaan?
Huurprijs vanaf € 225.00 per uur
>> Bekijk details
Draailadders Attracties
Probeer zo snel mogelijk op deze attractie naar boven te klimmen via de ladder. Dit zal nog niet meevallen, want onder het gewicht van de speler is de ladder erg beweeglijk. Val je van de ladder? De landing is zacht door de opblaasbare bodem!
Huurprijs vanaf € 225.00 per dag
>> Bekijk details
Swing 'em off Attracties
Probeer met het Swing Him Off spel je tegenstander van het blok af te gooien door middel van de grote bal in het midden, zorg dat je haar/hem eraf swingt! Wie het langst blijft staan is de winnaar.
Huurprijs vanaf € 230.00 per dag
>> Bekijk details
Bungee Trampoline - opblaasbaar Attracties
Een spectaculair springkasteel/trampoline voor kinderen! Deze attractie wordt enkel verhuurd met ervaren begeleider, omwille van de veiligheid. Opgelet: veiligheid primeert! Het zou dus kunnen dat sommige kinderen aangeraden wordt om niet te springen (door lengte bvb). Begeleiding niet inbegrepen in de prijs. Prijs op aanvraag
Huurprijs vanaf € 455.00 per dag
>> Bekijk details
Trampolinetrailer Attracties
Jong en oud, iedereen houd er van om eens goed gek te doen op een trampoline. Met onze trampoline trailer kunnen wij op elke plaats een echt trampoline park installeren waardoor er door 6 personen tegelijk gesprongen kan worden.
Huurprijs vanaf € 605.00 per dag
>> Bekijk details
Spidertoren met glijbaan Attracties
Deze unieke attractie bestaat uit 3 verschillende onderdelen. Spidertoren Klimtoren Glijbaan Via de netten klimmen de kinderen als echte spinnen naar boven om vervolgens naar beneden te glijden via de glijbaan. Ben je het glijden moe dan kan je als echte avonturier ook nog eens naar boven klimmen aan de klim rotswand.
Huurprijs vanaf € 1,082.00 per dag
>> Bekijk details
Touwen Parcours Attracties
De kinderen worden echte avonturiers op onze touwenpiste. Met veiligheidsharnassen worden de kinderen op een parcours geleid 2 meter in de lucht. Hier moeten ze over verschillende hindernissen kruipen. Deze attractie is 100% beveiligd, de kinderen kunnen niet naar beneden vallen, of loskomen van de beveiliging. In de kostprijs is de opbouw en begeleiding gedurende 2 uur reeds voorzien. Extra begeleiding is mogelijk.
Huurprijs vanaf € 1,082.00 per dag
>> Bekijk details